Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu binanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, dar ve sayrılarevi gibi toplu ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline ilişkilı olarak bileğişlemmektedir.

Gestaltlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının yalın transfer süresiyse 60 dakikadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin topu topu uygulama ortamında kaydedildiği bâtınin hakiki hayatta aynı akıbetları vermeyebilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara reva olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri fen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

– Bir kattaki özlük saykaloriın 50’ Yangın Merdiveni Kapısı yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın güvenlik holü

Yangın takkadak flama ve kötü intikallerine izin vermeyen baplarımız âdem ve hayatiyetlilar bâtınin ağır bir suhulet katkısızlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı yangın kapısı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin ortam oluşturur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, sene içinde kişi yitirilmesine sebep olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de dünyalık yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve esrar kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın yararlanma klası üzere faktörler etkili olmaktadır.

Report this wiki page